Ankara'da nereden arsa alınabilir?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Ankara'da nereden arsa alınabilir? sss

BAŞLIK: Ankara'da nereden arsa alınabilir?

Ankara'da nereden arsa alınabilir? 06 Mar 2011 13:28 #5

  • camsoy
Merhaba,

2007'den beri farklı web sitelerinin farklı forumlarında, Ankara'nın yatırım arsalarını, imar planlarını, sorunlarını konuştuk ve tartıştık. Artık, bu istişareye Emlaksan olarak kendi web sitemizden devam ediyoruz.

"Bilgimizi" paylaşıyoruz...... istişare ediyoruz....beyin fırtınası yapıyoruz...Çünkü biliyoruzki, farklı fikirlerle, düşüncelerle güzel oluyor, muntazam oluyor herşey......Bu bağlamda Ankara'da hangi bölgelerden arsa alınabilir?, hangi bölgelere yatırım yapılabilir? Planlı bölgeler nerelerdir? bu konuları tartışıyoruz ve katkılarınızı bekliyoruz.

Selamlar, sevgiler, saygılar....
Son Düzenleme: 10 Mar 2011 15:24 Düzenleyen .

Cvp: Merhaba 06 Mar 2011 16:42 #6

  • emlaksan
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yönetici
  • Gönderiler: 998
  • Karma: 21
.



Hayırlı olsun. Her platformda olduğu gibi burada da bilgi ve deneyimlerimizi koşulsuz paylaşmaya devam edeceğiz.
Selam ve saygılarımla,
Serhan

.
Doğru yatırım yüksek getiri bol kazanç...
Son Düzenleme: 07 Mar 2011 09:18 Düzenleyen emlaksan.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: meltem, mehmettk_71, pecer2001tr, ahmets

Cvp: Merhaba 07 Mar 2011 13:23 #7

  • ahmetb
Merhaba,

Yeni siteniz hayırlı uğurlu olsun. Eski forumda 2008'den beri ilgiyle sizi takib ediyordum, internette arama yaparken rastladım yenilenen web sitenize ve forumunuza. Yazılarınızı ve yorumlarınızı takib etmeye devam edeceğiz. Teşekkürler. Allah utandırmasın....

Ahmet

Cvp: Merhaba 07 Mar 2011 13:26 #8

  • ahmetb
Sn. Çamsoy,

yeni topiğniz hayırlı uğurlu olsun.

Cvp: Merhaba 08 Mar 2011 00:18 #9

  • çamsoy
Sayın Ahmetb,

İyi niyet ve nazik yorumunuz için teşekkür ederiz....

Selamlar....

Cvp: Merhaba 08 Mar 2011 16:24 #11

  • meltem
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Kıdemli Forumcu
  • Gönderiler: 53
  • Karma: 5
Bu sabah, eşimle birlikte güne başlarken, içimizi sevinçle kaplayan,gurura boğan, hoş ve önemli bir sürprizle karşılaştık.Sevgili dost kardeşlerimiz Serhan ve Arcan yeni siteleri ile bizlere merhaba diyor ve böylece kendi çalışma alanlarında gösterdikleri ilkeli,onurlu,vizyonu geniş mesailerini, diğer sevenleri ve inananları ile cömertçe paylaşıma sunuyorlardı.

Emlaksan.com.tr sitesinin uzun yıllar değerli kardeşlerimize ve birlikte bu siteden yararlanacak yeni ve eski dostlarımıza hayırlı,uğurlu ve verimli olmasını candan diliyoruz.

Bu vesile ile,bundan 3 yıl evvel sevgili Serhan ve Arcanla tanışma şansımı ve bu güzel dostları edinmemin anlamlı öyküsünü burada siz yeni dostlarımızla paylaşmak isterim.

Ben, 54 yaşında emekli bir anneyim.Yıllardır, çok genç yaşımdan beri emlak konusunda heyecan duyan,sürekli gelişmeleri takip eden,yatırım yapma arzusu duyan bir alaylıyım. Varlıklı biri olmadığım için,dişimizden tırnağımızdan artırdığımız birikimlerimizi,her kuruşu hak ve helal tasarruflarımızı, eşimle birlikte küçük küçük yatırımlara dönüştürdük.

Sevgili Serhanla tanıştığımız yıllara kadar, edindiğimiz gayrimenkullerden kazanç sağladığımız gibi, can yakıcı zararlara da uğradığımız oldu. Pes etmeyen yapım, beni, özellikle arsa yatırımının doğru zamanda, doğru yerden olması halınde, en kazançlı ve isabetli yatırım olduğu konusunda zorluyordu. Hayal kırıklığımın zirve yaptığı o günlerde hissenet forumla karşılaştım.

Sevgili dostlar,belki bana güleceksiniz ancak ben yine de samimiyetle yazacağım.Forumun, özellikle arsa içerikli sayfalarını ,geriye dönük yılların tamamını sayısız defalar okudum. Önce foruma,sonra bilgilere güven duymaya başladım.Yaşanmışlıklarımı unutmadan temkinli tutumumu elden bırakmadan, adeta dışardan bir okuyucu olarak forum üzerinden doktora yaptım.
Bu ciddi,düzeyli forumda yazan dostların seviyeli ve donanımlı bilgilerinden çok yararlandım.İçlerinde hiç tanımadığım,Emlaksan rumuzlu bir kardeşimizin, sabırlı,konulara vakıf yaklaşımları,engin bilgi birikimlerini cömertçe ve hiçbir çıkar gözetmeksizin aktarması beni etkilemeye başlamıştı doğrusu.

Bir yıl gibi uzun bir okuyucu serüvenimin sonunda, sevgili Emlaksanı tanımam gerektiğine inandım.Peki bunu nasıl yapacaktım.....bir yolu olmalıydı. Birgün ,cesaretle büro telefonundan aradım.Sıradan bir danışanın, danışabileceğinden çok fazlasını sorarak,yıllar evvel karataştan almış olduğumuz bir arsa hakkında bilgilerimi çoğalttım. İnsan ilişkilerinde, sevgi ve güveni tüm değerlerin ötesinde bilen kimliğimle,bana heyecan ve umut veren bu sohbeti, o günle sınırlı bırakmamaya kararlıydım artık.

Forum takipçilerinin, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde, bir kafede tanışma toplantısı yapacaklarını öğrendim.Okuyucuların da katılmasında sorun görülmemiş,davet genele açık yapılmıştı.Buraya kadar herşey tam da istediğim gibiydi.Ne var ki ,forumda paylaşımda bulunan büyük çoğunluk baylardan oluşuyordu.Bayanların pek yer almadığı bu toplantıya hemcinslerimden katılan olmayacaktı muhtemelen.

Hiç tanımadığım bu toplulukta varlığım nasıl karşılanırdı acaba? Bu acabaları da yüreğime yükleyerek, dünya şekeri hayat arkadaşımı koluma taktım ve toplantıya gittim. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde, pırılpırıl bir insan topluluğunun ortasında buldum kendimi. Eşimle birlikte, gurubun en yaşlı üyeleri olarak gördüğümüz saygı ve ilgiden mutlu döndük evimize..Böylece, uzun süren çabalarım meyvalarını vermeye başlıyordu.

Sevgili Serhan ve Arcanı orada kardeş hanemize yazıyor ve sonsuza kadar orada yaşatmaya karar veriyorduk.Buna mecburduk.
İlerleyen aylarda ve hatta yıllarda sevgili Serhan, bize sayısız emlak sorunumuzun çözümünde,yeni ve isabetli arsa yatırımlarımızda candan destek verdi,klavuzluk yaptı ve bugünlere geldik. Eşim ve ben ,hayatımızın ikinci baharında,onun kadar yürekli,şerefli,onurlu ve ilkeli bir kardeşe sahip olduğumuz için kendimizi bahtiyar hissediyoruz.

Yolu onunla kesişen,yüreği o ve onun gibi güzel insanlarla kavuşan tüm forumdaşlara bu yeni sitenin uğurlar getirmesini diliyorum. Acizane,benim kadar cesaret gösterecek hanım arkadaşların da bu güzide siteye ayrı bir anlam ve renk katmasını diliyorum.

İyi ki varsınız sevgili Serhan....sevgili Arcan.....Yolunuz açık,güneşiniz bol,benim gibi candan seveniniz çok olsun dost kardeşlerim.. Yüce Rabbime,bana o anlamlı tarihte sunduğu bu kutsal armağan için müteşekkirim.

Akat ailesi adına Meltem Özkazanç Akat
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: emlaksan
Sayfa oluşturulma süresi: 0.69 saniye